Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » 2018 » Грудень » 27

         20 грудня 2018 року в Черницькому ЗЗСО відбулися змагання з настільного тенісу серед шкіл Розвадівської ОТГ, організовані учителями фізичної культури Швед Р.П. та     Табачкою Н.Р. Усі учасники були активними та зайняли відповідні призові місця, які розподілилися таким чином:

I місце – Розвадівський ЗЗСО І-ІІІ ст.

II місце – Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.

III місце – Веринський ЗЗСО І-ІІ ст.

IV місце – Крупський ЗЗСО І-ІІ ст.

Учасники були нагороджені грамотами.

Просмотров: 415 | Добавил: Roman | Дата: 27.12.2018 | Комментарии (0)

         21 грудня 2018 року учні 8-А класу Черницького ЗЗСО під керівництвом класного керівника Демко Мар'яни Євгенівни підготували виховний захід   «Божі заповіді – дорога до правдивого життя». Також у виховному заході взяли участь учні 5-А та 11 класів.  Учасники спонукали усіх присутніх задуматися над кожною Божою заповіддю, інсценізували сценки «Запроси Ісуса в своє серце», «Молитва», «Порада ангела», «Молитва матері»,  виконали пісні, присвячені темі заходу.

       Виховний захід дав глядачам можливість глибше розібратися у суті Божих заповідей і в їх значенні для християн, а також зрозуміти чому варто виконувати їх і як це вплине на наше подальше життя. На свято був запрошений отець Володимир, парох села Пісочна, який прийняв активну участь у виховному заході, долучившись до нього своїми повчальною проповіддю та настановами.

Просмотров: 385 | Добавил: Roman | Дата: 27.12.2018 | Комментарии (0)

      Учні 5-А класу     Черницького ЗЗСО після вивчення народних та літературних казок разом з учителем української мови та літератури    Кос І.М. підготували свято «У гості до казки».

        Запросили на свято учнів 5-Б класу, де разом змагались у знанні казок світу. П’ятикласники показали свою акторську майстерність (уривок з казки «Фарбований Лис І. Я. Франка). Співали пісні, розказували вірші про казки цікаві, веселі, справедливі та повчальні.

Просмотров: 392 | Добавил: Roman | Дата: 27.12.2018 | Комментарии (0)

         У Черницькому ЗЗСО відбулося театралізоване дійство «Ходить по землі Святий Миколай», яке підготували учні 4-х класів разом із класними керівниками Федькович Т.Р. , Федів Г.В. , музичним керівником      Дорош О.М. та педагогом-організатором Мороз І.Я.

         Усі діти виконували театралізовані ролі: Чарівників, Зими, Сніжинок, Ангелів, Зірочок, Казки, Чортика, Синичок та інші.З великим задоволенням учні початкових класів спостерігали за казковим дійством на сцені. Учасники виконували чимало танців, співали пісні: «Святий, святий Миколай…», «Я нечемний був у школі…», «Ой хто, хто Миколая любить» та інші.

     Довгоочікуваним моментом став прихід Святого Миколая, який приніс великий мішок подарунків.      На завершення свята четвертокласники разом із Святим Миколаєм заспівали пісню «Ходить по землі Святий Миколай».

      На святі було багато гостей, які отримали чимало хороших вражень від побаченого. Приємно було спостерігати тісну співпрацю школи із батьками у підготовці та проведенні цього свята.

Просмотров: 390 | Добавил: Roman | Дата: 27.12.2018 | Комментарии (0)

Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz