Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » 2019 » Листопад » 16

     14 листопада 2019 року учні 9-11 класів із Розвадівського та Черницького закладів освіти І-ІІІ ступенів  відвідали Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології Національного університету "Львівська політехніка". Завідувач кафедри комп'ютеризованих систем автоматики професор Наконечний А.Й. запросив учнів у нову комп'ютерну лабораторію програми "Інтернет речей", яку відкрили завдяки партнерам Львівського ІТ-кластеру. Для роботи студентам закупили лазерний гравер, 3D-принтери, робомашини та ноутбуки. Тут політехніки навчатимуться програмувати розумні пристрої та матимуть можливість реалізовувати власні ідеї. Відкриття лабораторії профінансували сім компаній: генеральні партнери Sigma Software та SoftServe, ексклюзивний партнер PLVision LLC, золоті партнери Intellias, Perfectial, Conscensia, та срібний партнер Vakoms. (Детальніше...). Учні мали можливість ознайомитися з іншими лабораторіями, де студенти проектують та виготовляють необхідні елементи для своїх розумних пристроїв, навчаються їх програмувати, працюють з мікроконтролерами і сенсорами.

       Не менш захоплюючою була зустріч з працівниками української ІТ-компанії "N-iX" (з головним офісом у Львові), яка є технологічним партнером інноваційних компаній із США та Європи, що працюють над проектами у сферах телекомунікацій, фінансів, медіа, енергетики, авіації, освіти та медицини. Наші учні мали унікальну можливість поспостерігати як  працюють над проектами і створюють мобільні ігри та додатки, анімацію, 2D та 3D графіку. Позитивних вражень у старшокласників було чимало.

     Ці неймовірно цікаві зустрічі нам організував менеджер проектів Олег Гергіль  із Львівського ІТ Кластеру (Lviv IT Cluster) – спільноти провідних компаній у галузі інформаційних технологій. Висловлюємо щиру вдячність та чекаємо на нові зустрічі!

Самоосвіта:   Prometheus

                          Coursera

                          CodeAcademy

                          LITS

                          IT STEP

                         Logos IT Academy

Просмотров: 409 | Добавил: Roman | Дата: 16.11.2019 | Комментарии (0)

Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz