Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » 2020 » Березень » 13

У зв'язку з введенням карантину у закладах освіти до 3 квітня 2020 р. листом №1/9-154 від 11 березня 2020 р. МОН України рекомендує розробити заходи щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій, а також заходи щодо часткового переведення працівників на роботу в дистанційному режимі та на виконання інших видів робіт (організаційно-педагогічна, методична, наукова тощо).

Для того, щоб не втрачати час, мати можливість контактувати з учнями та їх батьками під час карантину, задавати і перевіряти домашні завдання, пропонуємо скористатись функціоналом платформи «E-schools» (https://e-schools.info).

За допомогою електронних журналів та щоденників можна задавати домашні завдання.

Перевірку виконання домашніх письмових робіт можна організувати шляхом завантаження учнями файлів (навіть просто фотознімків зошитів) до відповідного розділу файлового архіву.

Навчальні матеріали по роботі з сервісами платформи «E-schools» (записи відеолекцій) можна переглянути на каналі YouTube «E-school learning».

Презентації до відеолекцій викладено на Google диску за адресою: https://drive.google.com/drive/folders/1XeK4JC7VMFAYIWcqnUbTzzWeou5XQtdH?usp=sharing

Зазначимо, що сервіси проекту «E-schools» у базовому варіанті (аналогічному по функціоналу паперовим журналам та щоденникам) надаються БЕЗКОШТОВНО!

На час карантину ДЛЯ ВСІХ закладів освіти також БЕЗКОШТОВНО будуть доступні функції розширеного пакету послуг електронного щоденника, серед яких можливість надсилання батьками особистих повідомлень в персональні поштові скриньки адміністрації та вчителів школи, можливість переглядати додатки до домашніх завдань у вигляді приєднаних вчителем файлів тощо.

Для інтенсивного впровадження сервісів платформи E-schools в освітню діяльність необхідно навчити вчителів ними користуватись, підвищити їх інформаційні компетентності.

Запрошуємо до співпраці в сфері підвищення кваліфікації педагогічних працівників!

Пропонуємо провести навчання педагогічних працівників очолюваного вами закладу освіти прийомам роботи з платформою E-schools, скориставшись вигідними умовами підвищення кваліфікації за схваленою комісією з післядипломної педагогічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України програмою «Електронне освітнє середовище закладу загальної середньої освіти» (протокол № 4 від 18.06. 2018 р. з програмою можна ознайомитись за посиланням).

Переваги співпраці з нами:

 

  • Використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі, цифрова компетентність є одним з основних напрямів підвищення кваліфікації, передбачених пунктом 15 Постанови КМ № 800 від 21 серпня 2019 р.

  • Обсяг програми 30 годин, що дорівнює середньорічному обсягу підвищення кваліфікації педагогічного працівника, передбаченого пунктом 16 Постанови КМ № 800 від 21 серпня 2019 р («не може бути менше ніж 150 годин на п’ять років»).

  • Форма навчання дистанційна, педагогічним працівникам не потрібно нести додаткові витрати на проїзд, проживання, добові тощо.

  • Низька вартість навчання – 250 грн., що обумовлюється дистанційною формою проведення занять (наші співробітники, що проводять навчання, не несуть додаткових витрат на проїзд, проживання, добові тощо).

  • Результативність навчання – кожний учасник навчання виконує дії стосовно розгортання сайту власного закладу освіти на платформі E-schools з використанням сервісів електронних журналів та щоденників (у заліковій роботі учасник навчання презентує окремі створені ним сторінки сайту).

  • Зручний темп навчання. Навчальні матеріали (презентації та навчальні відео) доступні педагогічним працівникам у будь-який момент.

  • Нами укладено договори про співпрацю з регіональними інститутами післядипломної педагогічної освіти, при потребі ми можемо організувати та провести навчання з видачою спільних з інститутами післядипломної педагогічної освіти сертифікатів.
Просмотров: 279 | Добавил: Roman | Дата: 13.03.2020 | Комментарии (0)

Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz