Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » Архів матеріалів

    Днями у Черницькому НВК учні 8-х класів разом із класними керівниками Городицькою Г.В.,  Яців О.Р. та музичним керівником Дорош О.М. провели виховний захід «Моє село – моя колиска».

       Учні декламували вірші, виконували пісні про своє рідне село, інсценізували сценки, розповідали про звичаї та обряди, заснування села, походження річки Чернички.

     У виконанні учнів прозвучали вірші зі збірки «Мамина калина» учителя Черницького НВК  В.В. Городецького.       В учнів залишилися приємні враження.

Просмотров: 451 | Добавил: Roman | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)

     19.12.2017 року у Чернцькому НВК відбулося театралізоване дійство «На свято Миколая казка оживає», яке підготували учні 4-х класів разом із класними керівниками Людкевич О.М., Хомин О.В., музичним керівником Дорош О.М. та педагогом-організатором Мороз І.Я.

   Усі діти виконували театралізована ролі: Снігової Королеви, Фей, Сніжинок, Ангелів, Баби Яги, Казок, Розбійників, Ляльок та інші.

   Діти виконували чимало танців, співали пісні: «Святий, святий Миколай…», «Я нечемний був у школі…», «Ой хто, хто Миколая любить» та інші.

   Артистично свою роль виконали Чорна Кішка, Баба Яга, Снігова Королева.

    Довгоочікуваним моментом став прихід Святого Миколая, який приніс великий мішок подарунків.

 

Просмотров: 456 | Добавил: Roman | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)

        12 грудня 2017 року у Черницькому НВК відбулися Андріївські вечорниці, які підготували учні 9-А класу під керівництвом класного керівника Козак О.Ю. та педагога-організатора Мороз І.Я.

       Учасники ознайомили усіх присутніх із давніми українськими традиціями, звичаями та обрядами. Веселили гостей різноманітними ворожіннями. На святі прозвучало чимало народних пісень.

       Гостей пригощали варениками та пампушками. На кінець виховного заходу учасники дійства разом з гостями заколядували «Добрий вечір Тобі…»

Просмотров: 444 | Добавил: Roman | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)

           З 11 по 15 грудня 2017 року в Черницькому НВК проходив тиждень історії. Його організували учителі історії  Хлоп’яча Я.В., Демко М.Є., Щепаняк М.М.

            Відкрила предметний тиждень Щепаняк М.М., яка провела відкритий урок у 5-Б класі «Практична робота. Інформація про минуле з візуальних джерел (сімейного фотоальбому).

            У вівторок в 9-А класі відбувся відкритий урок «Валуєвський циркуляр. Емський указ». У середу учні 5-8 класів переглянули документальний фільм «Мандрівка Україною».

            14 грудня в 7-А класі учитель Демко М.Є. провела історичний турнір «З’їзд князів», а учитель Хлоп’яча Я.В. – відкритий урок «Німеччина. Від розколу до об’єднання» в 11 класі.

           У п’ятницю відбувся виховний захід «Україна  дивовижна» (Хлоп’яча Я.В., 7-Б клас). Цього ж дня було підведено підсумки тижня історії.

          Протягом тижня учні 5-9 класів брали участь у конкурсі стінгазет «Історичні цікавинки». Також відбувся конкурс-есе « Я горджуся тим, що я українець» в 10-11 класах.

           Тиждень історії в Черницькому НВК пройшов дуже цікаво та змістовно.

Просмотров: 418 | Добавил: Roman | Дата: 26.12.2017 | Комментарии (0)

      У 5-Б класі Черницького НВК учитель української мови та літератури Владковська І.А. провела урок «Уподібнення приголосних звуків». Він пройшов у формі лінгвістичного дослідження. Учні з учителем проводили практичні досліди. За допомогою дзвіночків досліджували, як відбувається уподібнення приголосних звуків. На уроці діти побували в країні Казки. Чарівник передав школярам подарунки від Феї: лист, у якому хурделиця переплутала літери, ялинку та чарівні кульки. Учні виправляли помилки у листі, після кожного виконаного завдання прикрашали кульками ялинку.

     Школярі активно працювали на уроці, гарний настрій їм подарували Чарівник та Фея.

Просмотров: 436 | Добавил: Roman | Дата: 12.12.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 45 46 »
Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz