Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » Архів матеріалів

       Днями у Черницькому НВК учитель математики Козак О.Ю. із учнями 6-х класів «Математичного» гуртка провела виховний захід «Математичне поле чудес».

      Керівник гуртка підготувала цікаву вікторину, під час проведення якої учні зуміли показати свої знання з математики. Школярі брали активну участь у конкурсах, іграх, розгадували кросворди, розв’язували задачі на логіку.

         Переможці «Математичного поля чудес» отримали призи.

Просмотров: 578 | Добавил: Roman | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

       З 07.03.2017 року по 23.03.2017 року у Черницькому НВК проходив благодійний ярмарок з метою допомоги воїнам АТО. Участь взяли учні 5-11 класів. Всі діти відповідально поставилися до підготовки та проведення благодійної акції.

       На ярмарку були представлені кулінарні вироби, різноманітна випічка, десерти та різного виду смаколики.

         Дирекція школи щиро дякує батькам та учням за активну участь.

Просмотров: 497 | Добавил: Roman | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

      У рамках ХІ «Книжкової толоки» у Черницькому НВК відбулася творча зустріч із поетом, пародистом Іваном Гентошем та письменником, драматургом Ігорем Гургулою.

    Учні школи та педагогічний колектив радо привітали гостей, які розповідали, звідки у них бралося натхнення для написання книг, ділилися роздумами, враженнями.

     Школярі спілкувалися з авторами, слухали уривки творів, брали участь у конкурсах. Переможці отримали книгу з автографом.

       Учні та учителі подякували І. Гентошу та І. Гургулі за цікаву й пізнавальну зустріч.

 

Просмотров: 509 | Добавил: Roman | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)

      Сьогодні 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, відзначається День Соборності України.

          Це свято офіційно встановлене у 1999 році, враховуючи велике політичне та історичне значення об’єднання УНР і ЗУНР для утворення єдиної (соборної) української держави. У 2011 році День Соборності поєднали з Днем Свободи, що раніше відзначався 22 листопада, під назвою «День Соборності і Свободи України». Однак 2014 року Указом Президента Петра Порошенка свято було відновлено як День Соборності України

Просмотров: 509 | Добавил: Roman | Дата: 22.01.2017 | Комментарии (0)

Видавництво "ІТ-книга" оголошує про початок реєстрації на інтерактивний конкурс-квест з інформатики "Айтішка" для учнів 5-7 класів. Основний етап конкурсу пройде 22 квітня, а фінальний - 13 травня. Завдання конкурсу базуються на матеріалі програми для 5 класу. Отже, 5-класникам буде легше, тому що вони щойно проходили ці теми, а 7-класникам - тому що вони старші. Таким чином шанси вирівнюються.

Переваги порівняно з іншими відомими конкурсами:

- Конкурс базується на змісті саме навчального предмета інформатика, узгоджується з навчальною програмою.

- Це справжнє змагання. Квест проводитиметься в режимі реального часу. Завдання публікуються в 15:00, а до 16:30 результат має бути введено в Google-форму. Тому всі учасники гарантовано будуть в рівних умовах.

- Автоматична перевірка і жодної затримки з оголошенням результатів. Переможці оголошуються В ДЕНЬ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАННЯ.

- Сама форма змагання - інтерактивний квест - дуже позитивно сприймається дітьми.

- Реальні призи: учню-переможцю - планшет, а його вчителю - грошова винагорода 1000 грн.

Вартість участі у конкурсі 1 учня - 20 грн. Однак Вам, як учителю-користувачу онлайнового підручника, надається знижка у розмірі 5 грн. за кожного учня. Щоб отримати знижку, просто вкажіть у формі реєстрації на конкурсі е-мейл, на який прийшов цей лист. Про цю знижку ніде офіційно не оголошено, тому я пропоную розглядати її як бонус вчителю (вважаю, що всяка додаткова робота має хоч якось преміюватися). Однак, за бажання, можете надати знижку своїм учням.

Детально ознайомитися з умовами конкурсу можна на сайті http://itknyga.com.ua. І дуже рекомендую пройти пробний квест :)

Також звертаю Вашу увагу, що учні, які отримали вищий сумарний бал в інтерактивному підручнику "Інформатика", матимуть певні переваги під час визначення фіналістів (див. правила конкурсу у вкладенні). Це додатковий стимул вчитися краще!

P.S. У конкурсі можуть брати участь будь-які учні не старше 7 класу, а не лише ті, що навчаються за онлайновим підручником. Зокрема шестикласники.

Просто той, хто навчається в онлайн-підручнику (причому вчиться добре), матиме перевагу в тому разі, якщо в квесті найбільшу кількість кімнат пройде більше 16 учасників - тоді з них відбиратиметься 16 фіналістів за критерієм успішності навчання. Однак така ситуація цілком може і не скластися.

Просмотров: 2448 | Добавил: Roman | Дата: 21.01.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 45 46 »
Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz