Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » 2019 » Лютий » 14 » День комп'ютерника
07:34
День комп'ютерника

    14 лютого 1946 року  громадськості вперше був представлений електронний комп'ютер ENIAC I. Спочатку роботи зі створення обчислювальної машини фінансувала армія США, намагаючись створити спосіб здійсьнення військових розрахунків та програмування військових дій. ENIAC I пропрацював в американських військах 9 років, його використовували для складання балістичних таблиць армії, після чого розібрали.

     Незважаючи на те, що зараз День комп'ютерника відзначають не тільки в армії, перші моделі комп'ютерів працювали тільки в підрозділах артилерії та авіації. А люди, завдяки яким функціонували ці обчислювальні машини, називалися армійськими калькуляторами.

        Сучасне святкування Дня комп'ютерника проводиться буквально повсюдно, оскільки комп'ютери настільки тісно вплелися в наше життя, що люди, які займаються їх обслуговуванням, зараз працюють практично у всіх великих організаціях та компаніях. Сьогодні комп'ютер вже не є виключно машиною для військового використання. Майже в кожному будинку зараз можна побачити персональні комп'ютери, які покликані полегшити багато видів робіт людям.

З днем комп'ютерника !!!

4 лютого у світі відзначають не тільки День всіх закоханих, але і День комп'ютерника. Ще чверть століття тому про персональний комп'ютер ми могли тільки мріяти, однак зараз технологічний прогрес увійшов у життя практично кожної людини на Землі. Без модних гаджетів і ноутбуків уявити собі життя просто неможливо, не кажучи вже про комп'ютери, які є практично в кожному будинку та офісі. Робота, спілкування, особисте життя та хобі - все це зберігається в комп'ютері. УНІАН пропонує згадати, як з'явився перший комп'ютер і чому День комп'ютерника святкують у День всіх закоханих, а також традиції свята та цікаві факти про комп'ютери і програмістів. Крім того, ми підкажемо, що подарувати своїй коханій чи коханому комп'ютернику і як цікаво його привітати.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10445145-den-komp-yuternika-istoriya-svyata-krashchi-podarunki-i-privitannya.html
14 лютого у світі відзначають не тільки День всіх закоханих, але і День комп'ютерника. Ще чверть століття тому про персональний комп'ютер ми могли тільки мріяти, однак зараз технологічний прогрес увійшов у життя практично кожної людини на Землі. Без модних гаджетів і ноутбуків уявити собі життя просто неможливо, не кажучи вже про комп'ютери, які є практично в кожному будинку та офісі. Робота, спілкування, особисте життя та хобі - все це зберігається в комп'ютері. УНІАН пропонує згадати, як з'явився перший комп'ютер і чому День комп'ютерника святкують у День всіх закоханих, а також традиції свята та цікаві факти про комп'ютери і програмістів. Крім того, ми підкажемо, що подарувати своїй коханій чи коханому комп'ютернику і як цікаво його привітати.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10445145-den-komp-yuternika-istoriya-svyata-krashchi-podarunki-i-privitannya.html
Переглядів: 438 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz