Школа Черницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
81641 Львівська область
Стрийський район
с. Черниця вул. Майдан УСС, 5
тел.(03241)61-029 e-mail: 4ernytskyjnvk@ukr.net
Вітаю Вас Гість RSSСиволіка
Головна | |Реєстрація |Вхід
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новини

Останні фото

Головна » 2018 » Березень » 30 » Тиждень початкових класів
05:07
Тиждень початкових класів

      З 19 по 23 лютого 2018 року у Черницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. проходив Тиждень початкових класів, організаторами якого були вчителі початкових класів.

     Розпочався Тиждень зі шкільної лінійки, де учні були ознайомлені з планом заходів на тиждень. Цього ж дня у школі відбувся конкурс «Ми любимо поезію про природу» ( учні 3-х класів, кл. кер. Федів Г.В. та Федькович Т.Р.) та лінійка-реквієм Небесної Сотні «Це дивляться з темних небес загиблі поети й герої.

     Наступного дня відбувся інтегрований урок з природознавства і математики «Ключі лісової школи» (3-А клас, вч. Федькович Т.Р.), учителі 4-х класів Хомин О.В. та Людкевич О.М. провели шоу «Хто зверху»,  а Хомин І.М. – «День дружби» у 1-Б класі.

21 лютого відбулася вікторина «Мої улюблені казки» (1-Б клас,     кл. кер. Хомин І.М.). Цього ж дня вчитель Людкевич О.М. провела у 4-Б класі урок основ здоров'я «Безпека школяра. Правила поведінки під час масових заходів», а учитель 4-А класу – відкритий урок з літературного читання «Микола Олійник. Леся (уривок повісті)».

   Пізнавальною та цікавою була вікторина «Знавці української мови», яка відбулася у четвер у 2-А класі під керівництвом класного керівника  Хар Н.Я. Також цього дня було проведено конкурс «Природа і фантазія» та конкурс малюнків і стінгазет присвячений Міжнародному дню рідної мови.

    П'ятниця виявилася не менш цікавою, як і всі попередні дні. У цей день проходив конкурс фотографій «День моєї країни» (1-ші класи,       кл. кер. Левицька О.С., Хомин І.М.). Також відбулася гра «Солов'їна, барвінкова, рідна мова» (2-Б клас, кл. кер. Регусевич І.Б.).

      Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, що Тиждень початкових класів був насиченим, цікавим і, безперечно, надовго залишиться у пам'яті учнів.

Переглядів: 467 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода

Шкільне життя
І семестр
1 вересня - 24 грудня
ІІ семестр
10 січня - 27 травня
Канікули осінні
25 жовтня - 31 жовтня
Канікули зимові
25 грудня - 9 січня
Канікули весняні
28 березня - 3 квітня

Корисні посилання


Енциклопедії

Архів записів

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переклад

QR-код сайту
QR-код сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz